Bara 4% av befolkningen uppfyller sina visioner och drömmar, är du en av dem?

Jag kan inte verifiera den siffran men jag har samtidigt inte så svårt att tro den heller. Synd. Jag undrar varför den är så otroligt låg. Kanske tror vi inte att vi är värda att uppfylla våra drömmar och visioner? Jag tror samtidigt att vi håller oss upptagna med att göra vad vi tror att andra förväntar sig av oss.  Om vi skulle ägna mer tid och energi åt att hitta vår grej och sedan göra den så tror jag att vår värld skulle se väldigt annorlunda ut för jag tror att det är just de 4% som förändrar världen, till det bättre. Visst kan vi förändra världen även genom att göra vad andra förväntar sig av oss och vad andra säger åt oss att göra men jag tror att det är dem som verkligen följer sitt hjärta som också lever upp till sin fulla potential och därmed har så mycket mer att ge.

Vad drömmer du om? Vilka visioner har du för ditt liv? Vad vill du åstadkomma och erfara i den här mänskliga upplevelsen? Vilken är din ursäkt för att inte ta små stegvarje dag i rätt riktning, rätt för dig?

   Med all min kärlek,

Helena