I skrivande stund...

... sitter jag vid min lilla stuga i Roslagen och skriver. Ett par dagar in i det nya kapitlet. Jag har jobbat 10 år på samma företag, i olika roller och i olika länder, men ändå, 10 år! Nu är min uppsägningstid slut och jag ser fram emot en sommar med mycket frihet och mycket skrivtid. Mitt bokprojekt, det där som jag drömt om så länge, håller äntligen på att ta form. Det ska konkretiseras i sommar. Jag fortsätter att jobba med mina coachingklienter (och har plats för ett par till ;)), har ett par föreläsningar på gång och planerar uppdateringar av hemsidan och kurser både online och irl. Till hösten kommer jag att börja HR-konsulta i Stockholm och erbjuda fler utbildningar till företag.

Jag har jobbat hårt för att komma hit, men jag är också väl medveten om att jag är vansinnigt priviligerad som får möjlighet att leva det här livet. Min uppgift är att utveckla min gåva och sedan dela den med andra. Jag vill gärna veta vad du tycker: Är det något du vill ha mer eller mindre av i bloggen? Ser du något område som jag kan utvecklas inom eller där du behöver mer hjälp? Har du tips och idéer på teman eller frågor som du vill att jag ska ta upp? Vadsom, jag älskar att höra ifrån dig!

Med all min kärlek,

Helena