Våra tankar talar tydligare än våra ord

Vi brukar ju säga att vårt agerande talar högre än våra ord, men jag tror att även våra tankar talar högre än våra ord. Vi blir det vi tror på och de tankar vi om och om igen upprepar i vårt inre kommer förr eller senare att manifesteras i våra liv.  Jag försöker hela tiden observera min inre dialog och ibland märker jag att jag säger saker till andra som inte alls överensstämner med min inre dialog. Jag kan prata med andra om vikten av att ta hand om sig, vara snäll och visa kärlek till sig själv och andra. Samtidigt talar mina tankar om vilken skit jag är, allt jag inte klarar av och hur dumma i huvet alla andra är. Det tar inte lång tid att upptäcka att det är tankarna som manifesteras i mitt liv. 

Lyssna till din inre dialog. Vad intalar du dig själv och hur blir det till slut uttalat i ditt liv? Kan du välja om?  

 Med all min kärlek,

Helena