Vilken historia berättar du om ditt liv?

Som vi alla vet, det vi fokuserar på, det växer. Så det spelar stor roll vilken berättelse vi väljer att spela upp om vårt liv. Jag reser just nu väldigt mycket i jobbet och jag märker vilken skillnad det gör om min story är att jag förlorar en massa tid på flygplatser och det är tröttsamt att leva i en resväska eller om jag fokuserar på alla fantastiska människor och platser jag får uppleva och alla fina stunder till meditation jag får när jag är på väg. Varje tanke är en affirmation och energin höjs eller sänks beroende på mitt perspektiv.

Vilken historia berättar du om ditt liv? Handlar den om hur trist det är att kvällarna blir mörkare och mörkare eller att om att höstfärgerna är så vackra? Fokuserar den på alla magiska ögonblick i din vardag eller intalar du dig själv att du bara stressar jämt, inte hinner med och inte räcker till? Väljer du att se på människor runt omkring dig med förståelse och empati eller med dömanden och irritation?

Valet är ditt. Valet är mitt. Välj den höga energin och gå ut och skaffa dig en riktigt bra dag!   Med all min kärlek, Helena