Att manifestera

Jag tror att det finns en plan men jag tror också att vi har en fri vilja. Kanske styrs vår vilja av vår plan, det vet jag inte, men, alldeles oavsett, så tror jag att vi kan manifestera saker i våra liv som vi vill ha. Vi kan tyvärr också manifestera sådant vi inte vill ha genom att fokusera alltför mycket på det negativa. Härliga Mike Dooley (killen bakom Notes from the universe) liknade manifestering vid en GPS. För att en GPS ska börja fungera behöver du först och främst knappa in vart du vill åka, d.v.s. det du vill manifestera. Det viktiga är att inte vara för detaljerad, eftersom universum ofta har en mycket bättre plan för oss än vad vi kan föreställa oss. Så en manifestering är snarare Jag vill ha ett meningsfullt arbete där jag kan hjälpa andra människor än Jag vill få det där specifika jobbet jag sökt och börja där om två månader. 

Den andra viktiga ingrediensen i manifestering är att faktiskt lägga i en växel. Gör du inte det kommer du definitivt inte att komma någonstans. Översatt i verkliga livet handlar det som att ta ett steg, oavsett riktning så måste vi påbörja rörelsen. Och även om vi börjar röra oss i fel riktning så är det först i rörelsen som vår GPS kan be oss att göra en laglig u-sväng så snart som möjligt, eller den kan beräkna en annan resväg på grund av vår omväg.

Den tredje, och kanske viktigaste, pusselbiten är tillit. Och tålamod. När vi väl har knappat in vart vi vill åka och börjat köra så behöver vi lita på GPS:en. Det här är det svåraste för mig, för så snart jag tycker att GPS:en ger mig instruktioner som jag inte förväntat mig så väljer jag att trotsa den och välja en annan väg, en omväg. Vi vet inte alltid själva den bästa vägen att ta oss dit vi vill, vi behöver ha tillit. Och även om omgivningen är okänd och det känns som att det tar längre tid än vi förväntat oss så behöver vi ha tålamod.

Så manifestera vart du vill utan alla detaljer, påbörja rörelsen framåt och ha tillit och tålamod till att du kommer att komma fram, och det kommer att bli ännu bättre än du vågat drömma om.  

  Med all min kärlek,

Helena