When the time is on you, start and the pressure will be off

Jag älskar den här aforismen från The Five Yogic Sutras of the Aquarian Age av Yogi Bhajan. Världen är i ständig förändring, det är det enda som är konstant. Vi behöver förändras med den. Att växa och utvecklas, ibland, invecklas, är en del av att vara människa. Förändring. Ibland gör vi motstånd. I alla fall jag. Det är obekvämt, men jag gör det för att jag tror att det är tryggare än att ta emot förändringen. Det stämmer inte. Det är motståndet som gör ont. Det är insikten som låter vänta på sig tills jag tar första steget. Det börjar med mig, som vågar, som tar steget. 

When the time is on you, start, and the pressure will be off. Inom vilket område behöver du släppa motståndet? Var behöver du välkomna förändring? Vilket steg kan du ta idag? 

 Med all min kärlek,

Helena