One size does not fit all

När jag berättar om min historia och min väg får jag väldigt ofta frågor kring vilken näringsterapeut jag gått till, vilken mat jag uteslutit, vilka kosttillskott jag lagt till och vilka vanor och ovanor hag förändrat. Jag svarar gärna på frågorna, men jag är inte så säker på att det är så relevant för andra. Min väg är min väg, din kan vara något helt annat.  Det finaste och jobbigaste med att hitta sin väg till holistisk hälsa, ett underbart liv och sin Pure Personal Power är att det börjar med dig, inuti dig. Du kan läsa hur många böcker som helst, prata med experter, studera och inspireras, men det är aldrig utanför dig själv som lösningen finns. Den viktigaste egenskapen att utveckla är konsten att lyssna, på intuitionen, på vägledningen, på kroppen. 

Vi påverkas alltför mycket av vad andra har gjort och provar ofta att göra exakt så, bara för att upptäcka att vi inte alls når de resultat vi förväntar oss. Och frågar du tio personer om råd på vad du ska göra så kommer du troligtvis att få tio olika förslag. Vilket ska du följa? 

Lär dig, inspireras, be om råd och stöd, sedan, lyssna inåt, testa dig fram, känn efter, prova något annat, lyssna igen. Din väg är din väg, det är bara du som har kompassen för att hitta hem. 

Med all min kärlek,

Helena