Minst två mirakler

Tror du på mirakel? Vad är ett mirakel för dig? Är ditt liv fullt av mirakel eller är mirakel inget för sådana som dig?  Jag väljer att se mirakel överallt och definierar mirakel som ett skifte från rädsla till kärlek. I det perspektivet är det svårt att missa dem. Varje gång jag hittar tillbaka till hoppet när jag varit förlorad i hjälplöshet. Varje gång jag lyckas klättra upp i den andra personens utkikstorn istället för att gå i försvar. Varje gång jag väljer att fokusera på allt som fungerar istället för det som inte gör det. Varje gång jag väljer att förlåta mig själv istället för att anklaga. Allt är mirakel. 

Även om vi inte kan hitta några just idag så får vi alla minst två om dagen; Vi vaknar varje morgon och får en ny chans. Vi får somna varje kväll och släppa taget om allt som varit. 

Med all min kärlek,

Helena