Low level thoughts attracts low level experiences

Jag kan inte nog upprepa hur viktigt vårt tankeklimat är för vårt välbefinnande. För dig som känner till attraktionslagen är det en självklarhet. Allt är energi. Låg energi attraherar låg energi, hög energi attraherar hög energi. Jag blir mer och mer känslig för energier. Kommer jag in i ett rum med låg energi känner jag ett starkt behov att antingen förvandla energin eller lämna sammanhanget. Lågenergi-situationer dränerar mig och om jag inte förmår höja energin med min energi gör jag bäst i att undvika dessa situationer så ofta jag kan så att inte min energi dras med ner.

Ibland kan jag tycka att negativa spiraler är universums elaka bus. Ju lägre vi känner oss desto lägre energi desto sämre upplevelse av världen desto lägre känner vi oss, och så där kan det fortsätta i all oändlighet om vi inte själva tar tag i det.

Vi kan själva välja att vakna på morgonen, tacka sängen för att den är så skön, tacka livet för att vi fått en ny dag, säga till oss själva i spegeln; du är vacker och jag älskar dig, bestämma oss för att idag kommer bli en fantastisk dag. När vi gör det har vi automatiskt ställt in energin på en hög frekvens vilket i princip är en garanti för att det kommer bli en bra dag.

Väljer vi istället att stöna högt över att väckarklockan ringer, suckande släpa oss runt och förbanna vardagen eller stressa oss igenom våra morgonrutiner samtidigt som vår inre dialog är allt annat än kärleksfull, ja, då kan det bli svårt att skapa en fortsatt magisk dag.

Som alltid, vi har ett val. Vilken nivå vill du att din energi ska vara på? Vilka upplevelser vill du ha idag?

   Med all min kärlek,

Helena