Du har inte gjort det förut!

Många gånger tvivlar jag på mig själv och det jag skapar inom Pure Personal Power. Ingenting jag har att säga är unikt. Allt är redan sagt och gjort förut. Det finns så många andra som gör det bättre. Vem är jag? Det är inte värt det. Ingen bryr sig. Vad har jag att komma med? Vi känner nog alla igen den, den elaka kommentatorn, vårt ego, jante i vårt huvud. Men även om allt det där må vara sant så stämmer det inte alls. 

Jag har aldrig gjort det förut. Jag har inte sagt det förr. Jag gör det på mitt bästa sätt och det är unikt för att jag är unik. Jag kommer att nå dem som ska nås. Jag gör skillnad för dem som väljer mig. 

Du känner nog också igen dig i att du kan ha hört något tusen gånger men det är först när den där speciella personen i ditt liv säger det som det verkligen skjunker in. Det finns ingen konkurrens för ingen annan än du kan göra det du ska göra. Vi är alla så lika men vi är också unika. 

Gör det du behöver göra. Säg det du behöver säga. Om du gör den med autencitet och kärlek så kan du förändra världen, på riktigt. 

Med all min kärlek, 

Helena