Det är jobbigt att leva ibland. Och?

Rubriken kanske låter hård men jag återkommer till det om och om igen och jag tror det är så sant, det är motståndet som skapar lidande. Att det faktum att vi tycker det är så jobbigt att det är jobbigt ibland gör det jobbigare. Om det bara fick vara jobbigt, utan att vi behövde göra så mycket motstånd mot det, kanske det inte skulle vara så jobbigt. Jag tror inte att livet är menat att vara jobbigt. Jag tror att vi är menade att leva i flow och när vi följer vår inre vägledning så får vi mer av just det. När vi väljer att gå mot det som ger känslor av välmående, nyfikenhet, förväntan och glädje och mindre mot det som  dränerar oss på energi så tror jag vi oftare är i flow. Men, livet händer, och det kan vara jobbigt. Låt det få vara jobbigt ibland. Döm inte jobbigheten, låt den bara få vara där ett tag, tills du tröttnat på den och hittar tillbaka till ditt naturliga tillstånd av flow.

Med all min kärlek,

Helena