Belöningen för vårt arbete är inte vad vi får utan dem vi blir

Personlig utveckling har verkligen varit en av mina favorit fritidsintressen de senaste åren. Kanske är det lite galet att kalla det för intresse när det egentligen handlar om ett livstilsval. Jag blir aldrig klar och det är det som är så fantastiskt.  Men visst kan jag ibland tröttna på all j.vla självförbättring hela tiden, tröttna på analys mode. Då behöver jag ta en paus, fokusera utåt tills jag längtar inåt igen. 

Jag tror inte att någon av oss gör det för att uppnå en viss status, få vissa privilegier eller gagna ekonomiskt. Då är det egot som talar. Vi gör det för att hitta balans, ro, tillit, kärlek och acceptans. Vi gör det för att när vi älskar och accepterar oss själva, först då kan vi älska och acceptera någon annan, villkorslöst. 

Bli den du är. 

 Med all min kärlek,

Helena