Var är ditt fokus?

Jag ser en direkt korrelation mellan min sinnesstämning och mitt fokus. Såklart. När jag fokuserar på det jag saknar, det jag önskar fanns i mitt liv men som inte är här än, då känner jag mig låg, dålig. När fokus istället är på det jag faktiskt har, rikedomen i varje ögonblick och alla mirakler, utan jämförelse med någon annan, då lyfts mitt sinne till den nivån.  Föga revolutionerande det där, men ändå så viktigt att komma ihåg. 

What you focus on grows. 

Vi ska inte skyla över det jobbiga, kväva vår längtan eller låtsas som att allt är perfekt, men ändå, vi väljer vårt fokus. Se på det du har idag, alla möjligheter som presenteras för dig och miraklet att just du får vara här över huvud taget. 

There are only two ways to live your life. One as though nothing is a miracle. The other one as if everything is a miracle. ~ Albert Einsten

Var vill du vara idag? Vilket fokus väljer du i nästa ögonblick och i förlängningen för ditt liv? Vill du leva ett liv i bristen eller i flödet? Det börjar hos dig. Alltid hos dig. 

Med all min kärlek, 

Helena