Gott nytt år!

Underbara läsare!  Tack för all uppmuntran! Tack för all kärlek! Tack för att jag får skriva och för att ni läser! Efter snart 5 år av bloggande har det blivit en naturlig och självklar del av mitt liv och jag är så tacksam för det. 

Även om jag vet att många övergår till ljud och bild och jag har nya planer även där så är skrivandet en del av mig som jag inte vill byta bort. Jag skriver för att förstå mig själv. Jag skriver för att jag lär mig så mycket av det. Jag skriver för att det kommer naturligt och försätter mig ofta i flow. Jag älskar flow. Jag vill skriva ännu mer 2017 och kanske även utforska nya sätt att göra det på, häng på så får du se ;)

Tack för att du finns och för att du läser, tillsammans ska vi skapa ett magiskt gott nytt 2017!

Med all min kärlek,

Helena