Bråttom är ett beslut

Jag reser mycket i mitt jobb och var jag än är och vem jag än frågar så får jag nio gånger av tio samma svar på frågan "How are you?" - Busy!  Vad är det som hänt med vårt samhälle? Vad har vi så förbaskat bråttom till? Och vad ska vi göra när vi kommer dit

Jag tror att bråttom är ett val. Jag tror att upptagen är en trend som vi alla hakat på. Reaktionen jag får när jag säger att jag har läget under kontroll, jag får den återhämtning jag behöver och jag stressar sällan - vad är det för fel på dig? 

Inte för att skrämma upp någon, men vi vet idag att stress är en av huvudorsakerna till många av våra sjukdomar idag, till dåliga relationer, till sömnproblem och otillfredställelse med livet. Ändå fortsätter vi på något sätt att glorifiera stressen. 

Idag är sista anmälningsdag för kursen Hejdå stress! Välkommen balans! Om du vill ha hjälp att hoppa av "bråttom-tåget" - hör av dig och boka in dig! 

Med all min kärlek,

Helena