Jag behöver din hjälp!

Finaste läsare! Som ni säkert inte missat så har jag sagt upp mig från mitt jobb sedan 10 år tillbaka för att få mer utrymme för livet och för att satsa mer på min egna grej. Jag kommer konsulta en del inom HR men vill karva ut mer tid att utveckla Pure Personal Power. Jag funderar på att starta både en podd och skriva en e-bok och känner mig så taggad att få göra mer arbete som känns meningsfullt, på riktigt. Men jag behöver er hjälp att lista ut vad ni behöver mer av!

Vilket ämne intresserar er mest?

  1. Holistisk hälsa - information och tips och trix kring funktionsmedicin och kroppens självläkningsförmåga; kropp, själ och sinne.
  2. Hur vi kan skapa ett mer meningsfullt liv och mer balans i vardagen, enkla tips och verktyg.
  3. Tankar och reflektioner kring de stora frågorna, livets mening, kraft, tillit, makt, andlighet och kärlek.

Jag vill veta vad du tycker! Skicka mig ett mail, svara i en kommentar eller messa mig på Instagram eller Facebook - din input betyder jättemycket för mig!

Med all min kärlek,

Helena