Kraften kommer inifrån

Ett fyraveckorsprogram designat för att hjälpa dig hitta, utveckla och behålla din inre kraft.

Anmälan stänger 5 juli.

“Innan kursen så kämpade jag med att hitta tillbaka till min inre kraft. Jag vet att den har funnits i mitt liv många gånger, men just innan kursen var min inre kraft svag, skör och sliten. Tack vare kursen, och dess tydliga och enkla upplägg, kom kraften tillbaka igen!”

 
 

längtar du efter en vardag där du känner dig stark och som om du lever i mer av din potential?

Jag känner med dig. Jag har själv varit där. När varje dag är fylld av motstånd och det är svårt att hitta kraften att ta tag i de förändringar du vet behöver till för att ta dig dit du vill. Eller så har du bara en gnagande känsla av att det finns mer; mera kraft, mera glädje, mera liv, för dig att upptäcka.

Den här onlinekursen har kommit till för att jag själv upplevt magin i att helt och fullt sätta sig i förarsätet för sitt liv, ta ansvar i alla lägen och att leva i sin kraft. Kan jag så kan du! Jag delar med mig av de verktyg som har hjälpt mig på min väg och som jag sedan delat med många av mina klienter. Jag vet att det här funkar!

Under fyra veckor kommer vi att jobba tillsammans för att du ska hitta tillbaka till den där kraften som du vet att du har inom dig. Vecka 1 handlar om att hitta tillbaka till kraften och sätta sig i förarsätet, vecka 2 har fokus där kraften finns, i nuet, och på att hitta tacksamheten här och nu, under vecka 3 pratar vi om olika verktyg som kan hjälpa dig när du stöter på motstånd och vecka 4 handlar om att bygga ett system som funkar för dig över tid.


“Jag fick många insikter och fick reflektera mycket över vad jag tänker på, vilka tankemönster som dyker upp ofta. Jag fick verkligen blicka inåt och allt handlade om mig och min inre värld. För att sedan kunna påverka den yttre verkligheten mer balanserat.”


FRÅGOR & SVAR

Vem riktar sig kursen till?

Kursen riktar sig till dig som på olika sätt känner att du inte har tillgång till så mycket kraft du skulle önska eller behöva i ditt liv. Kanske fastnar du i jobbiga tankar som du inte hittar ut ur. Eller så känner du att saknar kontroll i ditt liv och bara slängs mellan olika typer av utmaningar. Eller så har du bara en magkänsla som säger att du är redo för nästa steg i din utveckling.

Hur ser upplägget ut?

Varje söndag morgon (med start 7 juli) kommer du att få ett mail med veckans video, kursmaterial och övningar. Du får även en meditation i introduktionsmailet som tar ca 6 minuter som du med fördel gör varje dag under kursens gång.

Det här är en upplevelsebaserad kurs, vilket innebär att fokus ligger på övningar och reflektioner som du själv gör i din vardag. Du bestämmer själv hur mycket tid och energi du vill lägga ner varje vecka. Rekommendationen är att du avsätter minst 5-15 minuter om dagen för att verkligen få effekt av övningarna.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Resultatet handlar om hur mycket fokus och tid du är villig att lägga ner. Jag guidar dig till olika övningar och reflektioner som jag vet har fungerat för mig och för så många av mina klienter. Min intention är att du ska få många aha-upplevelser, kraftfulla verktyg, lära känna dig själv bättre och inse att du redan nu har tillgång till så mycket mer kraft än vad du kanske tror.

Vad kostar det?

Kursen kostar 1 110 kronor och du bokar din plats genom att köpa kursen i min webshop här. Anmälan stänger 5 juli.

Jag känner mig helt kraftlös just, kommer jag palla?

Bara du vet om timingen är rätt för dig. Men om du idag känner dig kraftlös så behöver du göra någonting annorlunda framöver för att ändra på det. Kursen är inte svår eller särskilt tidskrävande och innehåller många delar som kan vara nyckeln för att du ska få den energi som du längtar efter.

Hur länge håller kursen på?

Kursen pågår under 4 veckor med start 7 juli. Sista kursmailet kommer den 28 juli och du genomför därmed sista kursveckan under vecka 31.

Har du någon fråga som inte besvaras ovan - maila mig på helena@onneby.com så svarar jag så snart jag kan!


Pengarna tillbaka-garanti. Jag vill att du ska vara nöjd och känna att den här kursen ger dig verktyg och värde, på riktigt. Om du inte skulle känna att du får det värde du förväntat dig, du har gjort alla övningar i kursen och du hör av dig till mig angående detta senast den 28 juli, så får du alla pengarna tillbaka.