Starta 2020 med en plan för mer välmående!

Under tre dagar kommer vi att dyka djupt i utforskandet av dina favoritkänslor (core desire feelings). På söndag eftermiddag kommer du att lämna med en klarhet kring hur du helst vill känna och vad du behöver göra för att få uppleva de känslorna i ditt liv varje dag.

dsc_4722x.jpg
 

Desire mapping har förändrat mitt liv

Jag brukade, som så många, jaga nästa mål och nästa dröm och ständigt tänka att; om bara… så kommer jag att vara glad/ lycklig/ nöjd/ lugn… tills jag hittade Desire Mapping.

Processen handlar om att identifiera de känslor du helst vill känna, dina core desired feelings, för att sedan, från den utgångspunkten, designa ditt liv. Dina favoritkänslor blir en kompass i din vardag och du inser hur lite du behöver göra för att faktiskt få känna som du vill känna.

Du behöver inte längre bevisa dig själv, jaga målen eller sträva och kämpa. Samtidigt som du uppnår mer, hjälper fler och lever rikare.

Under retreatet kommer vi att göra många övningar enskilt och tillsammans, dela våra erfarenheter, meditera, röra på oss, utforska och fördjupa. Det kommer att bli fantastiskt!

Min intention är att du ska lämna på söndagen med en känsla av kraft, inspiration och en klar plan för hur du kan börja designa det liv du vill lev, varje dag.

Namn *
Namn

Praktisk info:

När: fredag-söndag 31 januari - 2 februari 2020. Vi möts upp på Frötuna vid 17.00 på fredagen och avslutar vid 15.00 på söndagen.

Var: Frötuna Gård & Retreat utanför Uppsala.

Mat & snacks: Det kommer att finnas frukt, nötter, kaffe och te framme under hela helgen. Lunch tar du med, äter ute tillsammans med gruppen eller för dig själv, beroendes på vad du behöver.

Kostnad: Kurskostnad SEK 2 100,- (inkl moms för privatpersoner & exkl moms för företag). Kost & log SEK 3 800,- enkelrum (SEK 3 200,- i dubbelrum).

Antal deltagare: 13-20 personer.

Övrigt: Du kommer att få penna och en anteckningsbok som du kan skriva i under hela helgen. Ha på dig bekväma och varma kläder, gärna inneskor om det känns mysigt.


Vad är Desire Mapping?

Boken The Desire Map av Danielle LaPorte gavs ut för första gången 2012 och har sedan dess sålt i nästan 200 000 ex och översatts till 9 olika språk. Och idag finns det Desire Map Facilitators (som jag) i mer än 15 länder runtom i världen. Rörelsen växer för att det här funkar!

Knowing how you actually want to feel is the most potent form of clarity that you can have. - Danielle LaPorte

Desire Mapping är en hjärtcentrerad approach till att designa våra liv. Vi kan inte kontrollera alla våra omständigheter men vi kan alltid välja hur vi känner om det som händer oss, det är personlig kraft. När vi kombinerar vår fria vilja med våra Core Desired Feelings, så skapar vi våra liv med intention. Och där finns mer klarhet, glädje och vilja att hjälpa andra, för vi utgår ifrån hjärtat. Desire Mapping är guiden dit.

 
 
Namn *
Namn